Kellon huollattaminen Kellohuollossa

Jos alueellasi ei ole kelloseppää tai muutoin kiinnostuit huollattamaan kellon Kellohuollossa, onnistuu huollattaminen postin välityksellä. Kellohuolto huoltaa paljon kelloja ympäri Suomea. Postista saa pakkauskoteloita (kotelo on parempi kuin kuplamuovikirjekuori), joissa kellon lähettäminen on helppoa. Alle 3 cm paksuinen kotelo menee postissa kirjeenä, paksumpi maxikirjeenä. Älä lähetä kellokoteloa! Kellokoteloita ei kannata lähetellä edestakaisin, ne vain nostavat postituskustannuksia (kotelo muuttaa tavallisen kirjeen maksikirjeeksi) ja kotelo voi mennä myös rikki postimatkalla.  Kotelo ei mahdu myöskään Huollon varastossa oleviin pakkauksiin, joten huollon on pakko säilytellä nurkissa tullutta pakkausta erkseen. Kotelosta peritään lisämaksu.

Muista laittaa mukaan oma nimesi ja yhteystietosi (= nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) sekä mahdollinen oma havaintosi mitä vikaa kellossa on tai mitä toimenpiteitä toivot sekä haluatko arvion vielä ensin. Lähetä kello kirjattuna tai vakuutuskirjattuna, jotta lähetyksestä syntyy dokumentti ja on selvittettävissä missä lähetys menee. Mielellään, ota kuitenkin puhelimitse tai s-postitse yhteyttä ennen lähettämistä, niin saat jo etukäteen viitteellistä osviittaa kustannuksista ja onko korjaus ylipäätään tehtävissä, näin vältyt mahdolliselta turhalta postittamiselta. Kellosta annetaan korjausarvio ennen työn suoritusta, mikäli huolto ei pysty esittämmän korjaustyölle riittävää arviota jo sähköpostitse. Jos päätät kuitenkin hylätä korjauksen teettämisen, peritään kellosta tarkastus-/palautusmaksu tai jos kello jää romutettavaksi, ei kustannuksia synny.

Lähetys alla olevaan osoitteeseen:

Kellohuolto Loppela/ Heikki Loppela
Merivalkama 16
02320 Espoo

Puhelin ja s-posti kuvassa

Lisäsin tuohon osoitteeseen myös oman nimeni, koska paikallinen posti muuttui 5.6.17 asiamiespostiksi ruokakaupan yhteyteen.

Paluu etusivulle