www.kellohuoltoloppela.com

KellohuollonYstävät

Esittely

Kellohuolto on luonut uskollisten asiakkaiden ringin, HuollonYstävät! HuollonYstävät ovat etuasiakkaita, joille kehittelen etuja, joita ei tarjota muille. HuollonYstäville tullaan tarjoamaan erinäisiä etuja, joita ei tarjota muille. Kellohuolto tarjoaa alennuksen jo edullisista (selvästi alle OVHn) Hirsch rannekkeista. Huollon Ystävälle tarjotaan apua, vintage-kelloasioissa, joita ei muille tarjota.

Liittyminen

Mahdollisuus liittyä HuollonYstäväksi on sulkeutunut 31.3.22. Seuraava liittymis mahdollisuus on syksyllä 2022.

Polku HuollonYstäväksi etenee seuraavasti:

1)Anna Kellohuollolle Googlen Yritysarviointiin  positiivinen 5 tähden palaute.

2)Ilmottaudu Kellohuollolle sähköpostitse, kun huolto ottaa uusia jäseniä.

Ennen kuin edut ovat voimassa, pitää odottaa 30 päivää.

Miksi näin tiukka järjestely? HuollonYstävän edut ovat rahan arvoisia, kelloharrastajille. Etua ei ole tarkoitettu alennusautomaatiksi kaikille, jotka huomaavat keinon 12% alennukseen ranneketta tarvittaessa, vaan vain niille, jotka haluavat sitoutua Huollon ystäväksi. Muutoin koko hommasta menee eturyhmään kuulumisen status, jos matkassa jäseneksi ei ole ongelmia.


HuollonYstävän pysyvä etu

Etuasiakkaat ovat aina oikeutettuja 12% alennukseen Hirsch-rannekkeista, vaikka Kellohuollolla on Hirschin suositushintaa noin 10% edullisemmat hinnat jo valmiiksi.

Saadaksesi edun, kerro oston yhteydessä, että olet mukana Kellohuollon Ystävissä. Etua ei saa, takautuvasti, jos kotona sitten muistatkin olevasi HuollonYstävä, vaan muista ilmoittaa asia heti.

Lisäksi on olemassa määrä-aikaisia etuja, joista ilmoitan aina erikseen.