www.kellohuoltoloppela.com

KellohuollonYstävät

Esittely

Kellohuolto on luonut uskollisten asiakkaiden ringin, HuollonYstävät! HuollonYstävät ovat etuasiakkaita, joille kehittelen etuja, joita ei tarjota muille. HuollonYstäville tullaan tarjoamaan erinäisiä etuja, joita ei tarjota muille. Nämä asiakkaat, jotka ovat Teboil-tyyliin julistaneet rakkauttaan Huollolle sekä sen tarjoamille palveluille, huoltotyölle tai Huollon kotisivujen tarjoamalle kellotiedolle, he tulevat saamaan etuja Kellohuollon taholta. Jotta elää ja kehittyy ja näiden asiakkaiden tyytyväisyys jatkuu, tulen kehittelemään lisää etuja.

Liittyminen

HuollonYstäväksi ei voi liittyä tällä hetkellä. Seuraava liittymisikkuna on lokakuussa (1.10.-31.10.).

Polku HuollonYstäväksi etenee seuraavasti:

1)Anna Kellohuollolle Googlen Yritysarviointiin  positiivinen 5 tähden palaute.

2)Ilmottaudu Kellohuollolle sähköpostitse, kun huolto ottaa uusia jäseniä.

Ennen kuin edut ovat voimassa, pitää odottaa 30 päivää.

Miksi näin tiukka järjestely? HuollonYstävän edut ovat rahan arvoisia, kelloharrastajille. Etua ei ole tarkoitettu alennusautomaatiksi kaikille, jotka huomaavat keinon 12% alennukseen ranneketta tarvittaessa, vaan vain niille, jotka haluavat sitoutua Huollon ystäväksi. Muutoin koko hommasta menee eturyhmään kuulumisen status, jos matkassa jäseneksi ei ole ongelmia.


Huollon Ystävän pysyvä etu

Etuasiakkaat ovat aina oikeutettuja 12% alennukseen Hirsch-rannekkeista (esim Hirsch Forest tai Osiris ranneke normaalisti 35€, Kellohuollon Ystävälle 30€), heidän tullessa ostoksille tai tilatessa rannekkeen postin välityksellä!

Saadaksesi edun, kerro oston yhteydessä, että olet mukana Kellohuollon Ystävissä. Etua ei saa, takautuvasti, jos viikon kuluttua ostosta muistatkin olevasi Huollon Ystävä, vaan muista ilmoittaa asia heti, muutoin Huollon kirjanpidossa on painajainen.

Lisäksi on olemassa määrä-aikaisia etuja, joista ilmoitan aina erikseen.


HuollonYstävän erikoisetu elo-syyskuu 2019

G.Duke+Omega jpg Omega+G.Duke jpg

Omega solki jpg

Hirsch Grand Duke 20mm ja Omegan uusi hitsatulla logo-lätkällä oleva 18mm leveä solki. Setti sopii erityisesti Omega Speedmaster Professional "Moon Watchiin". Ranneke sopii myös toki muihin Omega kelloihin, joissa on 20mm rannekkeen kiinnitysleveys. Kullanruskea ranneke tai musta punaisella tikkauksella. Täydellinen setti Omegamiehelle kruunaamaan kellon viimeistely. Soljessa on normaalia leveämpi kieli ja se sopii Hirsch rannekkeissa malleinhin, joissa on myös leveämpi lukonkieli (Tiger, Robby, Grand Duke, Mariner, Carbon ym). Kellohuolto on valinnut settiin Grand Duken, joka muistuttaa Omegan nykykelloissa käyttämää alligatorin nahkaista ranneketta, mutta on vasikannahkaa ja se on käsitelty vesisuojatuksi, joten käytettävyys on erinomainen. Solki myynnissä toistaiseksi vain tässä paketissa, ei erikseen. Solkia on Huollolla rajoitettu erä, tilaamalla toki saatavissa lisää. Solki on vuoden 2019 uutuustuote.

Yhteishintaan 100€. Vain HuollonYstäville, rajoitettu erä.