www.kellohuoltoloppela.com

Mitä Kellohuolto Loppela tekee?

Kellohuolto korjaa rannekelloja

Kellohuolto on keskittynyt rannekellojen korjauksiin:

Huolto ei tee seuraavia töitä:

Seinäkellojen huolto

Kellohuolto ei suorita huoltoja isoille kelloille, kuten seinä- tai pöytäkelloille.

Kellojen arvoarviointi

Kellohuollolla ei ole arviointipalvelua. Kellohuolto ei arvioi kellojen arvoja, myyntiä tai vakuuttamista varten, siihen on olemassa aivan eri instanssit.

Alihankintakorjaukset

Kellohuolto ei suorita kellojen alihankintakorjauksia kello- ja kultasepänliikkeille, vaan keskittyy toiminnassaan kellojen korjaukseen suoraan kuluttajille.

Myyntitakuun alaiset korjaukset

Vaikka Kellohuolto Loppela on Omega-valtuutettu huolto, se ei suorita myyntitakuu korjauksia merkkiin. Vain maahantuojan, Swatch Groupin omalla huollolla on tehtaan lupa suorittaa myyntitakuun alaiset korjaukset. Kellohuolto Loppela on itsenäinen yritys, joka toimii yhteistyössä merkkien Omega, Longines, Rado, Tissot, Certina maahantuojan Swatch Groupin kanssa, tehden tehtaan valtuutuksella jälkimarkkina huoltoja eli maksullisia huoltoja myyntitakuun ulkopuolella oleviin kelloihin.
Kellon saa helpoiten toimitettua maahantuojalle, viemällä sen edustusliikkeeseen, josta kello on ostettu. Jos kello on ulkomailta tai netistä ostettu, voi silti kääntyä paikallisen edustusliikkeen puoleen.

Kellohuolto Loppela esim Omega-valtuutettuna huoltona on tehtaan valtuuttama huolto tekemään merkin jälkimarkkinahuoltoja eli maksullisia korjauksia myyntitakuun ulkopuolella oleviin kelloihin. Valtuutus tarkoittaa, että tehdas jakaa huolto-infoa ja välittää merkin varaosia huollolle.