Toiminta osoite

Kellohuolto Loppela
Merivalkama 16
02320 Espoo

Kellohuolto on auki ma-pe kello 9:00 - 16:00 välisenä aikana.

Huom! Osoite ei ole Kellohuollon postitusosoite. Ota yhteyttä s-postilla.

Katso mahdolliset poikkeukset, kuten lomat, Uutiset -linkista.

Puhelin &  s-posti jpg

Huom! Kellohuolto on kesälomilla alkaen 18.6.-23 ja palaa lomilta 1.8.-23. Yritys on suljettu. Huolto ei anna tänä aikana mitään arviointeja kustannuksista. Rannekkeita eikä muita tuotteita ei voi myöskään tilata.


Kellon postittaminen

1) Ennen kuin lähetät kellon Huoltoon, ota yhteyttä s-postilla tai puhelimella. Usein voin antaa hintaluokan, korjataanko ko merkkiä tai sen onko kello enää ylipäätään korjattavissa etukäteen ja vältymme turhalta postittelulta.

2) Postitus kannattaa aina tehdä seurannalla olevalla lähetyksellä, jotta ongelmatapauksessa, Posti voi sitä etsiä. Lähetykset, joissa on seuranta ja kuitataan postista noudettaessa ovat: kirjattukirje, postipaketti tai vakuutuskirjattu. Näistä tavoista, vakuutuskirjattu on ainoa, jossa posti korvaa, jos lähetys ei pääse perille ja katoaa.

3) Kun olet lähettämässä kelloa huollettavaksi, älä lähetä koteloa. Niistä on isovaiva huollossa, mikä kuuluu kenellekin, sillä ne eivät mahdu työpussiin ja on säilytettävä kellosta erillään. Lisäksi kotelo muuttaa pakosti lähetyksen maxikirjeeksi ja nostaa postituskulua noin +10€. Posti voi myös heitellä pakettia, joka johtaa kotelon särkymiseen. Kellon mukana saatu säilytyskotelo ei ole postituspaketti. Koteloita ei voi ostaa, vaan sellaisen saa vain uuden kellon mukana.


Kuvia ja näkymiä Kivenlahdesta

Kellohuolto sijaitsee Espoon Kivenlahdessa.
Merivalkama on Kivenlahdenkadun (tunnelin läpi menevä katu) 2. poikkikatu tunnelista laskien (ensimmäinen on Merivirta) ja merenrannan puolella, noin 60 metriä Kivenlahdenkadun risteyksestä

Kivenlahdenkatu jpg

Merivalkama jpg

Merivalkama kuvattuna rannnan suuntaan Kivenlahdenkadun risteyksestä. Kadun päädyssä olevan talon porttikonginläpi siintää meri. Huolto on 30 metriä suojatiestä eteenpäin vasemmalla puolella.

 Merivalmama jpg

Kuva on otettu Kellohuollon kohdalta kohti Kivenlahdenkadun suuntaa. Kadun päässä näkyy toinen Kivenlahden tornitaloista.

 

Meritorin Koulu jpg

Meritorin Koulun varasisäänkäynti on suoraan Kellohuoltoa vastapäätä.

Kellohuolto jpg

Kellohuolto, Merivalkama 16. Huollolla ei ole isoja teippauksia ikkunassa, vaan vain pieni kyltti ikkunan vasemmassa alakulmassa ja ovessa.


Takaisin aloitussivulle