www.kellohuoltoloppela.com

 

Vintage-kelloja myynnissä

Kellohuolto Loppela on myynyt nettisivuillaan vintage-kelloja vuodesta 2012 alkaen. Kellohuolto keskittyy myyntikelloissaan mekaanisiin vintage-kelloihin  ja lähinnä käyttökelloihin kuten Omega, Zenith, Certina, Revue, Eterna, Tissot, jne.  Näissä vintage-kelloissa on vaan niin paljon enemmän kauneutta ja designiä, kuin tietokoneella suunnitelluissa nykykelloissa.

Kellohuolto huoltaa aina itse jokaisen myymänsä kellon.
Kellojen koneistokuvat ovat aina kyseisestä myynnissä olevasta kellosta.
Kellohuollon kelloille myönnetään myyntitakuu.

Kellohuollon käytettyjen kellojen hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Käytetyssä ja kunnostetussa kellossa on hinnassa mukana myös työ ja se tekee kokonaisuudesta arvonlisäveron alaista myyntiä, vaikka kyseessä olisikin käytetty kello.
Jos olet kiinnostunut hankkimaan jonkin tällä sivulla esillä olevista huolletuista/kunnostetuista kelloista, onnistuu ostaminen, joko tulemalla paikanpäälle Kellohuoltoon tai kellon voi ostaa myös postin välityksellä.

Listaus päivitetty 9.1.2018

Viisi uusinta lisäystä: Omega Seamaster 600, vedettävä Om118; Omega Seamaster Automatic Om121; Omega Seamaster Cosmic 2000 Om119; Tissot Seastar Visodate Automatic T056; Certina Certidate, vedettävä Ce122.

 

Viisi viimeksi myytyä: Omega Seamaster Automatic, Certina Waterking, vedettävä; Omega Seamaster, vedettävä; Certina DS-2 Automatic; Zenith Pilot.

Näiden myytyjen  esittelytiedot näkyvät tämän sivun alalaidassa olevan Hiljattain myydyt -linkin takaa.


Myyntikellot

Myyntikellot on jaettu seuraavasti:

Omega , myynnissä olevat kellot

Zenith , myynnissä olevat kellot

Certina , myynnissä olevat kellot

Muut merkit , myynnissä olevat kellot


Hiljattain myydyt kellot

Myydyt kellot 2016

Tissot Seastar jpg


Tekstien tekijäsuoja

Kelloille kirjoitetut kellojen esittelyt, kuten muukin tämän sivuston tekstit ja kuvat, ovat Kellohuollon tekijäsuojaa nauttivaa omaisuutta, eikä niiden lainaaminen kaupalliseen käyttöön (Huuto, Tori, muut myyntisivut) ole luvallista. Pyydäthän luvan myös muuhun, ei-kaupalliseen käyttöön.