www.kellohuoltoloppela.com

 

Vintage-kelloja myynnissä

Kellohuolto Loppela on myynyt nettisivuillaan vintage-kelloja vuodesta 2012 alkaen. Kellohuolto keskittyy myyntikelloissaan mekaanisiin vintage-kelloihin  ja lähinnä käyttökelloihin kuten Omega, Zenith, Certina, Revue, Eterna, Tissot, jne.  Näissä vintage-kelloissa on vaan niin paljon enemmän kauneutta ja designiä, kuin tietokoneella suunnitelluissa nykykelloissa.

Kellohuolto huoltaa aina itse jokaisen myymänsä kellon, poikkeuksena Myynti-Galleria.
Kellojen koneistokuvat ovat aina kyseisestä myynnissä olevasta kellosta.
Kellohuollon kelloille myönnetään myyntitakuu.

Kellohuollon käytettyjen kellojen hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Käytetyssä ja kunnostetussa kellossa on hinnassa mukana myös työ ja se tekee kokonaisuudesta arvonlisäveron alaista myyntiä, vaikka kyseessä olisikin käytetty kello.
Jos olet kiinnostunut hankkimaan jonkin tällä sivulla esillä olevista huolletuista/kunnostetuista kelloista, onnistuu ostaminen, joko tulemalla paikanpäälle Kellohuoltoon tai kellon voi ostaa myös postin välityksellä.


Listaus päivitetty 20.4.2017

Uusimmat lisäykset: Omega Seamaster Automatic; Certina Waterking, vedettävä; Omega Seamaster, vedettävä; Omega Automatic Seamaster 120 myyty; Omega Seamaster Automatic myyty.

Kellon perässä on kellon myyntinumero, joka on otsikossa ja suluissa oleva numero ilmoittaa mistä osiosta (Myyntikellot 1, 2 tai 3) kello löytyy.

Viimeisimmät myydyt: Hamilton Automatic Chronograph; Omega Seamaster 120 Automatic; Omega Seamaster 600; Alpina, vedettävä; Eternamatic.

Nämä myydyt kellot näkyvät tämän sivun alalaidassa olevan Hiljattain myydyt -linkin takaa.


Myyntikellot

Myyntikellot on jaettu seuraavasti.

Omega , myynnissä olevat kellot

Zenith , myynnissä olevat kellot

Certina , myynnissä olevat kellot

Muut merkit , myynnissä olevat kellot

Myynti-Galleria , Kellohuollon myyntitilikellot


Hiljattain myydyt kellot

Myydyt kellot 2016

Tissot Seastar jpg


Tekstien tekijäsuoja

Kelloille kirjoitetut kellojen esittelyt, kuten muukin tämän sivuston tekstit ja kuvat, ovat Kellohuollon tekijäsuojaa nauttivaa omaisuutta, eikä niiden lainaaminen kaupalliseen käyttöön (Huuto, Tori, muut myyntisivut) ole luvallista. Pyydäthän luvan myös muuhun, ei-kaupalliseen käyttöön.