www.kellohuoltoloppela.com

 

Vintage-kelloja myynnissä

Kellohuolto Loppela on myynyt nettisivuillaan vintage-kelloja vuodesta 2012 alkaen. Kellohuolto keskittyy myyntikelloissaan mekaanisiin vintage-kelloihin  ja lähinnä käyttökelloihin kuten Omega, Zenith, Certina, Revue, Eterna, Tissot, jne.  Näissä vintage-kelloissa on vaan niin paljon enemmän kauneutta ja designiä, kuin tietokoneella suunnitelluissa nykykelloissa.

Kellohuolto huoltaa aina itse jokaisen myymänsä kellon. Käytettyä kelloa ostettaessa kannattaa huomioida, että yleensä jonkun muun kuin kellosepän myymät kellot ovat ei-huollettuja. Esim vintage Omegan huolto maksaa keskimäärin 550€, jos kaikki on kunnossa ostettaessa, se on iso etu, unohtaa ei myöskään kannata kellon takuuta.
Kellojen koneistokuvat ovat aina kyseisestä myynnissä olevasta kellosta.

Kellohuollon käytettyjen kellojen hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.
Jos olet kiinnostunut hankkimaan jonkin tällä sivulla esillä olevista huolletuista/kunnostetuista kelloista, onnistuu ostaminen, joko tulemalla paikanpäälle Kellohuoltoon tai kellon voi ostaa myös postin välityksellä.

Listaus päivitetty 16.1.2019

Viisi uusinta lisäystä: Tissot Seastar Automatic, T901; Omega Seamaster Automatic "double calendar", Om809; Omega Speedmaster 125 Automatic Om808; Omega Geneve Automatic Om806; Omega Seamaster, vedettävä Om805.

 

Viisi viimeksi myytyä: Omega Seamaster Automatic; Zenith Automatic, kultakello; Zenith vedettävä; Revue Sport Hilton, vedettävä; Omega Seamaster Cosmic 2000.

Näiden myytyjen kellojen esittelytiedot näkyvät tämän sivun alalaidassa olevan Hiljattain myydyt -linkin takaa.

 


Myyntikellot

Myyntikellot on jaettu seuraavasti:

Omega , myynnissä olevat Omega kellot

Zenith , myynnissä olevat Zenith kellot

Certina , myynnissä olevat Certina kellot

Muut merkit , myynnissä olevat muut kellot

 

Nyt paljon tarjouskelloja Talvialessa.

Tarjouskellot , myynnissä olevat poistohintaiset kellot


Hiljattain myydyt kellot

Myydyt kellot 2017

Tissot Seastar jpg


Tekstien tekijäsuoja

Kelloille kirjoitetut kellojen esittelyt, kuten muukin tämän sivuston tekstit ja kuvat, ovat Kellohuollon tekijäsuojaa nauttivaa omaisuutta, eikä niiden lainaaminen kaupalliseen käyttöön (Huuto, Tori, muut myyntisivut) ole luvallista. Pyydäthän luvan myös muuhun, ei-kaupalliseen käyttöön.