www.kellohuoltoloppela.com

 

Vintage-kelloja myynnissä

Kellohuolto Loppela on myynyt nettisivuillaan vintage-kelloja vuodesta 2012 alkaen. Kellohuolto keskittyy myyntikelloissaan mekaanisiin vintage-kelloihin  ja lähinnä käyttökelloihin kuten Omega, Zenith, Certina, Revue, Eterna, Tissot, jne.  Näissä vintage-kelloissa on vaan niin paljon enemmän kauneutta ja designiä, kuin tietokoneella suunnitelluissa nykykelloissa.

KKellohuolto huoltaa aina itse jokaisen myymänsä kellon. Käytettyä kelloa ostettaessa kannattaa huomioida, että yleensä jonkun muun kuin kellosepän myymät kellot ovat ei-huollettuja. Esim vintage Omegan huolto maksaa keskimäärin 550€ + ranneke. Kun ostaa jo huolletun kellon ja kaikki on kunnossa ostettaessa, ei tule yllätyksiä ja se on iso etu. Ei kannata myöskään unohtaa kellon takuuta.
Kellojen koneistokuvat ovat aina kyseisestä myynnissä olevasta kellosta.

Kellohuollon käytettyjen kellojen hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.
Jos olet kiinnostunut hankkimaan jonkin tällä sivulla esillä olevista huolletuista/kunnostetuista kelloista, onnistuu ostaminen, joko tulemalla paikanpäälle Kellohuoltoon tai kellon voi ostaa myös postin välityksellä.

Listaus päivitetty 14.10.2019

Viisi uusinta lisäystä: Omega Speedmaster Automatic Mark III myyty; Doxa, vedettävä, Do901; Zenith, vedettävä, Z904; Zenith 2000, vedettävä, Z903; Zenith AF/P Automatic Z902.

 

Viisi viimeksi myytyä:  Omega Speedmaster Mark III, Tissot Seastar Visodate Automatic; Certina Town & Country; Omega Seamaster Automatic; Omega Dynamic Automatic.

Näiden myytyjen kellojen esittelytiedot näkyvät tämän sivun alalaidassa olevan Hiljattain myydyt -linkin takaa.


Myyntikellot

Myyntikellot on jaettu seuraavasti:

Omega , myynnissä olevat Omega kellot

Zenith , myynnissä olevat Zenith kellot

Eterna , myynnissä olevat Eterna kellot

Certina , myynnissä olevat Certina kellot

Tissot , myynnissä olevat Tissot kellot

Longines , myynnissä olevat Longines kellot

Revue , myynnissä olevat Revue kellot

Muut merkit , myynnissä olevat yksittäiset kellot

 


Hiljattain myydyt kellot

Myydyt kellot 2018

Tissot Seastar jpg


Tekstien tekijäsuoja

Kelloille kirjoitetut kellojen esittelyt, kuten muukin tämän sivuston tekstit ja kuvat, ovat Kellohuollon tekijäsuojaa nauttivaa omaisuutta, eikä niiden lainaaminen kaupalliseen käyttöön (Huuto, Tori, muut myyntisivut) ole luvallista. Pyydäthän luvan myös muuhun, ei-kaupalliseen käyttöön.