www.kellohuoltoloppela.com

 

Vintage-kelloja myynnissä

Kellohuolto Loppela on myynyt nettisivuillaan vintage-kelloja vuodesta 2012 alkaen. Kellohuolto keskittyy myyntikelloissaan mekaanisiin vintage-kelloihin  ja lähinnä käyttökelloihin kuten Omega, Zenith, Certina, Revue, Eterna, Tissot, jne.  Näissä vintage-kelloissa on vaan niin paljon enemmän kauneutta ja designiä, kuin tietokoneella suunnitelluissa nykykelloissa.

Kellohuolto huoltaa aina itse jokaisen myymänsä kellon. Käytettyä kelloa ostettaessa kannattaa huomioida, että yleensä jonkun muun kuin kellosepän myymät kellot ovat ei-huollettuja. Esim vintage Omegan huolto maksaa keskimäärin 500 - 600€ + ranneke. Kun ostaa jo huolletun kellon ja kaikki on kunnossa ostettaessa, ei tule yllätyksiä ja se on iso etu. Ei kannata myöskään unohtaa kellon takuuta.
Kellojen koneiston kuvat ovat aina kyseisestä myynnissä olevasta kellosta.

Kellohuollon myymien kunnostettujen käytettyjen kellojen hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.
Jos olet kiinnostunut hankkimaan jonkin tällä sivulla esillä olevista huolletuista/kunnostetuista kelloista, onnistuu ostaminen, joko tulemalla paikanpäälle Kellohuoltoon tai kellon voi ostaa myös postin välityksellä.

Listaus päivitetty 21.10.2020

Viisi uusinta lisäystä: Zenith Defy Automatic, ZAA1; Glycine Compressor Automatic, GA21; Omega Geneve Automatic, OA14; Omega Geneve, vedettävä, OA13; Omega, vedettävä kronometri, OA12.

 

Viisi viimeksi myytyä:  Tissot New Timer Automatic; Candino Automatic; Omega Geneve Dynamic; Zenith Defy Automatic; Zenith vedettävä 120-T.

Näiden myytyjen kellojen esittelytiedot näkyvät tämän sivun alalaidassa olevan Hiljattain myydyt -linkin takaa.


Myyntikellot

Myyntikellot on jaettu seuraavasti:

Omega , myynnissä olevat Omega kellot

Zenith , myynnissä olevat Zenith kellot

Eterna , myynnissä olevat Eterna kellot

Certina , myynnissä olevat Certina kellot

Tissot , myynnissä olevat Tissot kellot

Longines , myynnissä olevat Longines kellot

Muut merkit , myynnissä olevat yksittäiset kellot

 


Hiljattain myydyt kellot

 

Vanhemmat myydyt

 

Tissot Seastar jpg


Tekstien tekijäsuoja

Kelloille kirjoitetut kellojen esittelyt, kuten muukin tämän sivuston tekstit ja kuvat, ovat Kellohuollon tekijäsuojaa nauttivaa omaisuutta, eikä niiden lainaaminen kaupalliseen käyttöön (Huuto, Tori, muut myyntisivut) ole luvallista.